Intresserad av att vara en del av Sveriges trevligaste Hopp-SM 2020? Det finns flera alternativ!

Klass-sponsor ca 40.000 – 120 000 SEK

Varje dag har vi ett 6-10 olika tävlingsklasser och som sponsor till en sådan klass får ni det som tillhör själva tävlingen. Det som ingår är bl a:

VIP-biljetter/entré som gäller hela tävlingshelgen
Tillgång till VIP-tältet
Mat och dryck för 2–4 personer under er klass (beroende på vald klass)
Synlig logotype på vår hemsida, vid infarten till SM samt backdrop i vårt presscenter
Inlägg i våra sociala kanaler
Anpassat segertäcke till vinaren i klassen med er logotype
För Hästklasser så delas vinstpremier ut i ert namn
Möjligheten att vara delaktig i prisceremonin (eller så låter ni en bra kund vara det)
Möjligheten att dela ut hederspriser
Möjligheten att köpa till extra VIP-biljetter till rabatterade priser

Huvudsponsor – pris efter överenskommelse

Detta är den tunga och viktiga delen. Som Huvudsponsor kommer vi se till att ni syns, hörs och att era gäster upplever en fantastisk tävling. Innehållet utgår från Klass-sponsor, men fler gäster, sponsor till finalklasser och ni blir en synlig del i svensk mediabevakning av detta SM. Ni kommer att vara synlig i alla sociala kanaler både innan, under och efter tävlingen. Naturligtvis kommer huvudsponsorns logotype vara mest synlig under alla web-TV sändningar som produceras.

Kontakta oss / boka
Se mer i vår sponsorsfolder
Ett av våra bästa alternativ är våra VIP-paket som vi tagit fram i samarbete med Stjärnborgs kök:

En perfekt halvdag

Inträde
Bubbel med lite småplock
Möjlighet att gå banan tillsammans med banbyggaren
Lunch med ett glas vin/alt alkoholfritt samt kaffe och kaka
Pris 1.000/pers

En härlig heldag på SM

Inträde
Bubbel med lite småplock
Möjlighet att gå banan tillsammans med banbyggaren
Lunch med ett glas vin/alt alkoholfritt samt kaffe och kaka
Middag på kvällen 2-rätters
Pris 1.500/pers

Större sällskap/företag

Kommer ni som ett större sällskap från ett företag ingår även att ni får ha reklam runt banan och vår speaker hälsar er speciellt välkomna. Är ni över 25 personer offererar vi gärna en helhetslösning.
Max är 140 platser per dag. Vi kommer att öppna upp möjligheten att boka direkt via hemsidan inom kort. Få platser kvar på Söndagen
Mer information
Läs mer i vår fina sponsorsfolder

Web-banner vår egen hemsida 5 000 SEK

Kontinuerligt bläddrande på startsidan (enbart förbundssponsorerna är fasta).

Web-TV från 20 000 SEK

Det ”linjära” TV-tittandet minskar drastiskt sedan något år tillbaka, mer och mer vanligt att tittandet övergå till digitalt distribuerad film som kan visas när folk har tid. Vi kommer att ha max 6 TV-sponsorer under tävlingarna för att maximera nyttan.

Ni kommer att bli exponerade minst 4 gånger under varje klass under samtliga sändningar (förutom kval och finaler till SM). Arkivmaterial kommer att ligga kvar under ett år. 4 VIP-biljetter ingår. Gäller samtliga dagar, fri parkering, fri entré och tillgång till VIP-tält med förfriskningar &
tilltugg, mingel med ryttare, hästägare, media mfl.

Tekniska uppgifter mm får ni av oss. Möjligheten att visa längre reklamspottar finns, kontakt tävlingsledningen för offert och paketmöjligheter. Glöm inte att bli hindersponsor för extra tydlig närvaro i sändningen.

Övriga sociala kanaler

Genom våra sociala kanaler kan vi tillsammans skapa tävlingar både innan och under tävlingarna. Något är bra för att bygga varumärke och kännedom, annat är bra för att driva trafik till t ex en utställning/försäljning.

Kontakta oss/boka
Ladda ner vår folder

Nå våra funktionärer, eller ryttarna, ca 5 000 SEK

Personligt överlämnande till 250–350 ryttare, eller till alla funktionärer. Tryckt information till alla besökare (löst eller i programblad?)

Family Corner, ca 100 000 SEK

Det blir här vi samlar alla barnsliga – Fullt av aktiviteter, möjlighet till professionell barnpassning, kreativa platser för pyssel och kanske någon kaninhoppning. Stora möjligheter för er som sponsor att forma och synas på denna plats. Priset är en indikation om ni ensamma vill ”äga” platsen.

Aktivitetssponsor, pris efter överenskommelse

Under tävlingsdagarna ska det hända massor – och inte bara hoppning. Vi kommer att förse publiken med olika aktiviteter, möjligheter och upplevelse. har ni själva något som kan passa, skulle ni vilja se något på plats som ni vill vara en del av – bara att höra av sig till våra kontaktpersoner!

Hindersponsor – här syns ni bäst på t ex web-TV. 35 000 SEK

Hinder som tillverkas efter företagets önskemål (i samråd med tävlingsledningen) Hindret står på tävlingsarenan alla tävlingsdagar och blir synligt i TV-sändningarna. Som hindersponsor har Ni även 10 st VIP-kort (värde 10 000 kr, se nedan) samt 40 endagsbiljetter (värde 4 000 kr). Kostnad för ev hinder/hinderproduktion tillkommer.

Speaker-reklam, från 3 000 SEK

Har ni evenemang/kunder eller försäljning på plats så är detta en perfekt kompletering. Driv publik till utställningen/försäljningen, tävlingen eller evenemanget. Bra även för att få era gäster att känna att de är en viktig del.

Vårt smartaste paket, massor för bara 10 000 SEK

Ladda ner vårt faktablad och läs igenom – perfekt för det lilla företaget som vill bli en del av ett SM.

Ladda ner vårt smarta micropaket-blad
Mer information

Tillsammans med hela Östergötland skapar vi en perfekt arena för ert varumärke – boka möte eller skicka efter mer information direkt!

Klart jag vill veta mer och träffas!

Våra Heldagars VIP-paket håller på att ta slut för Finaldagen.

Under våra första sponsorsförhandlingar har det redan nu under Q3 2019 bokats upp mer än hälften av tillgängliga platser. Är ni ett större gäng så passa på innan de tar slut (eller kanske passar det bättre under veckan, då det blir mer arbetsrelaterat). Hör av er till oss så hittar vi en trevlig lösning.

Våra bästa utställarplatser böjar nu bli uppbokade.

Låt oss kika på en helhetslösning för att få maximal utväxling av er närvaro. Flera av de bästa utställarplatserna sparar vi åt våra bästa partners och sponsorer.

Vi hoppas det bli ni!

Mängder med kringaktiviteter gör detta till en folkfest.

Det är inte bara käpphästhoppning, kaninmästerskap och vattenlek. Vi har skapat aktiviteter med t ex Athena som varje dag bjuder på Zumba på eftermiddagen och Yooga på morgonen för alla som vill. Har ert företag något som kunde tillföra något? Det behöver inte vara helt kopplat till era tänster eller produkter, kanske bara något som ni är bra på! Kontaka tävlingsledningen så får vi ihop något trevligt – och ni kanske får nya kunder och kontakter.

FAKTA.

ca 400 tävlande ryttare, med team
650 hästar
1 800 starter
180 funktionärer (i lämplig outfit)
Massor med web-TV direktsändningar
Ett nytt SM-publik-rekord!
Utställare (glada för mycket publik)
Flera olika matmöjligheter
VIP-platser med bästa utsikten
Press & media som sprider budskap och resultat
Digital stortavla
Facebook-sida med koppling till över
900 ridklubbar och Sv Ridsportförbundet
Instagramflöde som startas redan 2019

Många härliga sponsorer & partners som redan förstått möjligheten: